Jocs Jocs
Idioma
  • 1

    Verificació

  • 2

    Creació de compte

NIF / NIE
Identificació

En compliment de la normativa vigent, has d'indicar el teu NIF / NIE, el teu nom i cognom(s) complets, i la teua data de naixement EXACTAMENT com figuren en el DNI o a la teua targeta d'identitat d'estranger. Altrament, podríem veure'ns obligats a impedir la participació en els nostres jocs a través d'aquesta web.

Consulta ací la nostra política de verificació d'identitats.
/ /
Tractament *
Abans de signar la sol·licitud, has de llegir la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta al peu.
(*) Camps obligatoris
T'informem sobre com tractarem les teues dades personals per al registre, acceptació del Contracte de joc i desenvolupament de la relació entre les parts.
Informació bàsica (capa I) sobre protecció de dades
Responsable del tractament: SOCIEDAD ESTATAL LOTERÍAS Y APUESTAS DEL ESTADO, S.M.E. S.A. (SELAE) -A86171964.
Finalitats: Registre, contracte de joc i gestió de la participació en els jocs de SELAE quan la participació és identificada a través de la Plataforma, i servicis addicionals.
Legitimació: Les bases legitimadores del tractament són l'execució d'un contracte, el compliment d'una obligació legal (comunicacions) i el consentiment de l'interessat, en cas de tractaments que ho requerisquen.
Destinataris: Comunicacions econòmiques a entitats financeres (bancs i gestors d'instruments de cobrament/pagament) usades pel participant i per SELAE per cobrament de productes i pagaments de premis. No s'efectuarà cap comunicació a altres entitats, excepte aquelles comunicacions que es produïsquen per obligació o necessitat legal. No es produeixen transferències a tercers països o organitzacions internacionals que no ofereixen garanties adequades.
Drets: Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets, com s'explica a la informació de Capa II.
Procedència de les dades: Les dades procedixen de l'interessat i de la DGOJ, aquest últim en termes de viabilitat de registre de participant i capacitat del joc. També les entitats bancàries de l'interessat.
Informació addicional

Podeu consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a: ACÍ.

Per apostar còmodament sense moure't de casa, has de crear un compte d'usuari. Només et pots registrar si eres major d'edat, si no estàs inclòs al RGIAJ i si facilites dades verídiques sobre la teua identitat, que es comparen, segons es descriu a la nostra política de verificació d'identitats, amb l'organisme regulador competent segons el que estableix la normativa vigent en matèria de joc. Per aquest motiu has d'introduir les teues dades EXACTAMENT com apareixen al teu DNI o a la teua targeta d'identitat d'estranger.