• 1 Verificació dades
  • 2 Creació de conte
Ajuda Ajuda
NIF/NIE:

( exemple )

Identificació

En compliment de la normativa vigent, has dindicar el teu NIF/NIE, el teu nom i cognom(s) complets, i la teua data de naixement EXACTAMENT com figuren en la teua DNI o en la teua Targeta dIdentitat dEstranger. En cas contrari, podríem veurens obligats a impedir-te la participació en els nostres jocs a través desta web. Consulta ací la nostra política de verificació didentitats.

/ /
Tractament *
Abans de signar la sol·licitud, has de llegir la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta al peu.
(*) Camps obligatoris
T'informem sobre com tractarem les teues dades personals per al registre, acceptació del Contracte de joc i desenvolupament de la relació entre les parts: política de protecció de dades personals.
Informació bàsica (capa I) sobre protecció de dades
Responsable del tractament: SOCIEDAD ESTATAL LOTERÍAS Y APUESTAS DEL ESTADO, S.M.E., S.A. (SELAE) - A86171964
Finalitats: Registre, Contracte de joc i gestió de la participació en els jocs de SELAE quan la participació és identificada a través de la Plataforma, i servicis addicionals..
Legitimació: Les bases legitimadores del tractament són l'execució d'un contracte, el compliment d'una obligació legal (comunicacions) i el consentiment de l'interessat, en cas de tractaments que ho requerisquen..
Destinataris: Comunicacions econòmiques a entitats financeres (bancs i gestors d'instruments de cobrament/pagament) usades pel participant i per SELAE per cobrament de productes i pagaments de premis. No s'efectua cap comunicació a altres entitats, excepte aquelles comunicacions que es produixen per obligació o necessitat legal. No es produixen transferències a tercers països o organitzacions internacionals que no oferisquen garanties adequades.
Drets: Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets, com s'explica a la informació de Capa II.
Procedència de les Dades: Les dades procedixen de l'interessat i de la DGOJ, aquest últim en termes de viabilitat de registre de participant i capacitat del joc. També les entitats bancàries de l'interessat.:
Informació addicional Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí

Per a apostar còmodament sense mouret de casa, necessites crear un conte dusuari. Només podràs registrar-te si eres major dedat i si facilites dades verídiques sobre la teua identitat, que seran confrontades, segons és descriu en la nostra política de verificació didentitats, amb lorganisme regulador competent segons el que establix la normativa vigent en matèria del joc. És per això que has dintroduir les teues dades exactament com figuren al teu DNI o a la teua Targeta dIdentitat dEstranger