Jocs Jocs
Idioma
  • 1

    Verificació

  • 2

    Creació de compte

NIF / NIE
Identificació

En compliment de la normativa vigent, has d'indicar el NIF/NIE, el nom i cognom/s complet/s i la data de naixement EXACTAMENT com apareixen al teu DNI o a la teva targeta d'identitat d'estranger. En cas contrari, podríem veure'ns obligats a impedir-te participar en els nostres jocs a través d'aquesta web.

Consulta aquí la nostra política de verificació d'identitats.
/ /
Tractament *
Abans de signar la sol·licitud, has de llegir la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta al peu.
(*) Camps obligatoris
T'informem sobre com tractarem les teves dades personals per al registre, acceptació del contracte de joc i desenvolupament de la relació entre les parts:
Informació bàsica (capa I) sobre protecció de dades
Responsable del tractament: SOCIEDAD ESTATAL LOTERÍAS Y APUESTAS DEL ESTADO, SME SA (SELAE) - A86171964.
Finalitats: Registre, contracte de joc i gestió de la participació en els jocs de SELAE quan la participació és identificada a través de la plataforma, i serveis addicionals.
Legitimació: Les bases legitimadores del tractament són l'execució d'un contracte, el compliment d'una obligació legal (comunicacions) i el consentiment de l'interessat, en el cas dels tractaments que ho requereixin.
Destinataris: Comunicaciones económicas a entidades financieras (bancos y gestores de instrumentos de cobro/pago) empleadas por el participante y por SELAE para cobro de productos y pagos de premios. Comunicacions econòmiques a entitats financeres (bancs i gestors d'instruments de cobrament/pagament) emprades pel participant i per SELAE per al cobrament de productes i el pagament de premis. No s'efectuarà cap comunicació a altres entitats, llevat d'aquelles comunicacions que es produeixen per obligació o necessitat legal. No es produeixen transferències a tercers països o organitzacions internacionals que no ofereixen garanties adequades.
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació de capa II.
Procedència de les dades: Les dades procedeixen de l'interessat i de la DGOJ; aquest últim en termes de viabilitat del registre del participant i capacitat del joc. També les entitats bancàries de l'interessat.
Informació addicional

Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades AQUÍ.

Per apostar còmodament sense moure't de casa, has de crear un compte d'usuari. Només et pots registrar si ets major d'edat, si no estàs inclòs al RGIAJ i si facilites dades verídiques sobre la teva identitat, que es comparen, segons es descriu a la nostra política de verificació d'identitats, amb l'organisme regulador competent segons el que estableix la normativa vigent en matèria de joc. Per aquest motiu has d'introduir les teves dades EXACTAMENT com apareixen al teu DNI o a la teva targeta d'identitat d'estranger.