• 1 Verificació dades
  • 2 Creació de compte
Ajuda Ajuda
NIF/NIE:

( exemple )

Identificació

En compliment de la normativa vigent, has dindicar el teu NIF/NIE, el teu nom i cognom(s) complets, i la teva data de naixement EXACTAMENT com apareixen en el teu DNI o a la teva Targeta dIdentitat dEstranger. Si no, ens podríem veure obligats a impedir-te la participació en els nostres jocs a través daquesta web. Consulta aquí la nostra política de verificació didentitats.

/ /
Tractament *
Abans de signar la sol·licitud, has de llegir la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta al peu.
(*) Camps obligatoris
T'informem sobre com tractarem les teves dades personals per al registre, acceptació del Contracte de joc i desenvolupament de la relació entre les parts: política de protecció de dades personals.
Informació bàsica (capa I) sobre protecció de dades
Responsable del tractament: SOCIEDAD ESTATAL LOTERÍAS Y APUESTAS DEL ESTADO, S.M.E., S.A. (SELAE) - A86171964
Finalitats: Registre, Contracte de joc i gestió de la participació en els jocs de SELAE quan la participació és identificada a través de la Plataforma, i serveis addicionals..
Legitimació: Les bases legitimadores del tractament són l'execució d'un contracte, el compliment d'una obligació legal (comunicacions) i el consentiment de l'interessat, en cas de tractaments que ho requereixin..
Destinataris: Comunicacions econòmiques a entitats financeres (bancs i gestors d'instruments de cobrament/pagament) emprades pel participant i per SELAE per cobrament de productes i pagaments de premis. No s'efectua cap comunicació a altres entitats, llevat d'aquelles comunicacions que es produeixen per obligació o necessitat legal. No es produeixen transferències a tercers països o organitzacions internacionals que no ofereixen garanties adequades.
Drets: Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets, com s'explica a la informació de Capa II.
Procedència de les Dades: Les dades procedeixen de l'interessat i de la DGOJ, aquest últim en termes de viabilitat de registre de participant i capacitat del joc. També les entitats bancàries de l'interessat.:
Informació addicional Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades aquí
  • 

Per apostar còmodament sense mouret de casa, necessites crear un compte dusuari. Només podràs registrar-te si ets major dedat i si facilites dades verídiques obre la teva identitat, que seran comprovats, com està descrit a la nostra política de verificació didentitats, amb lorganisme regulador competent segons el que està establert a la normativa vigent en matèria de joc. És per això que has dintroduir les teves dades EXACTAMENT com figura al teu DNI o a la teva Targeta dIdentitat dEstranger